Delegasi ASiS ke Kyoto, Jepun

Delegasi ASiS seramai 5 orang yang terdiri daripada Tn. Hj Mohd Idus, Pengetua, En. Adura Azlin bin Ishak, guru pengiring dan 3 pelajar tingkatan 4 iaitu Mohd Aizat bin Mohd Arifin, Alif Najmi bin Dasuki dan Muhammad Alif Asyraf bin Zulkifli akan ke Rits Super Science Fair yang akan di adakan di Ritsumeikan High School, Kyoto, Japan pada 31 Okt – 7 Nov.

Bersama kita doakan semoga mereka semua selamat pergi dan selamat kembali ke Malaysia.

Diagnostik 2013

Ujian akhir tahun bagi Tingkatan 4 bermula pada 5 Oktober iaitu pada hari selasa. Jadual peperiksaan adalah seperti di bawah.

TARIKH WAKTU MASA KERTAS
5 OKTSELASA 8.00-10.25 AM 2 JAM 15 MIN BHS MELAYU 1
10.25-1035 AM 20 MIN REHAT
10.45-1.15 PM 2 JAM 30 MIN BHS MELAYU 2
1.15-2.00 PM 45 MIN REHAT TENGAHARI
2.00-3.00 PM 1 JAM SEJARAH 1
6 OKTRABU 8.00-9.45 AM 1 JAM 45 MIN BHS INGGERIS 1
9.45-10.05 AM 2O MIN REHAT
10.15-12.30 PM 2 JAM 15 MIN BHS INGGERIS 2
12.30-2.00 PM 1 JAM 30 MIN REHAT TENGAHARI
2.00-4.30 PM 2 JAM 30 MIN SEJARAH 2
7 OKTKHAMIS 8.00-10.00 AM 2 JAM ADD MATH 1
10.00-10.20 AM 20 MIN REHAT
12.30-1.00 PM 2 JAM 30 MIN ADD MATH 2
11 OKTISNIN 8.30-10.30 AM 1 JAM 40 MIN PENDIDIKAN ISLAM 2
8.30-11.00 AM 2 JAM 30 MIN PENDIDIKAN MORAL
10.10-10.30 AM 20 MIN REHAT
12.30-12.30 PM 2 JAM PENDIDIKAN ISLAM 1
12 OKTSELASA 8.00-9.15 AM 1 JAM 15 MIN MATH 1
9.15-9.35 AM 20 MIN REHAT
9.45-12.15 PM 2 JAM 30 MIN MATH 2
13 OKTRABU 8.00-9.15 AM 1 JAM 15 MIN PHYSICS 1
9.15-9.35 AM 20 MIN REHAT
9.45-12.15 PM 2 JAM 30 MIN PHYSICS 2
12.45-2.15 PM 1 JAM 30 MIN PHYSICS 3
20 OKTRABU 8.00-9.15 AM 1 JAM 15 MIN CHEMISTRY 1
9.15-9.35 AM 20 MIN REHAT
9.45-12.15 PM 2 JAM 30 MIN CHEMISTRY 2
12.45-2.15 PM 1 JAM 30 MIN CHEMISTRY 3
21 OKTKHAMIS 8.00-9.15 AM 1 JAM 15 MIN BIOLOGY 1
9.15-9.35 AM 20 MIN REHAT
9.45-12.15 PM 2 JAM 30 MIN BIOLOGY 2
12.45-2.15 PM 1 JAM 30 MIN BIOLOGY 3
22 OKTJUMAAT 8.00-9.15 AM 1 JAM 15 MIN EST 1/PPA 1
9.15-9.35 AM 20 MIN REHAT
9.45-10.45 PM 1 JAM EST 2
9.45-12.15 PM 2 JAM 30 MIN PPA 2
  1. TEMPAT PEPERIKSAAN:
  • DEWAN: 4C, 4D, 4G, 4H, 4I
  • BILIK AKADEMIK: 4J, 4K, 4M
  • KELAS: 4A 4B

P/S: Good luck to F4. DO YOUR BEST FOR ASIS!!

TARIKH

WAKTU

MASA

KERTAS

5 OKT

SELASA

8.00-10.25 AM

2 JAM 15 MIN

BHS MELAYU 1

10.25-1035 AM

20 MIN

REHAT

10.45-1.15 PM

2 JAM 30 MIN

BHS MELAYU 2

1.15-2.00 PM

45 MIN

REHAT TENGAHARI

2.00-3.00 PM

1 JAM

SEJARAH 1

6 OKT

RABU

8.00-9.45 AM

1 JAM 45 MIN

BHS INGGERIS 1

9.45-10.05 AM

2O MIN

REHAT

10.15-12.30 PM

2 JAM 15 MIN

BHS INGGERIS 2

12.30-2.00 PM

1 JAM 30 MIN

REHAT TENGAHARI

2.00-4.30 PM

2 JAM 30 MIN

SEJARAH 2

7 OKT

KHAMIS

8.00-10.00 AM

2 JAM

ADD MATH 1

10.00-10.20 AM

20 MIN

REHAT

12.30-1.00 PM

2 JAM 30 MIN

ADD MATH 2

11 OKT

ISNIN

8.30-10.30 AM

1 JAM 40 MIN

PENDIDIKAN ISLAM 2

8.30-11.00 AM

2 JAM 30 MIN

PENDIDIKAN MORAL

10.10-10.30 AM

20 MIN

REHAT

12.30-12.30 PM

2 JAM

PENDIDIKAN ISLAM 1

12 OKT

SELASA

8.00-9.15 AM

1 JAM 15 MIN

MATH 1

9.15-9.35 AM

20 MIN

REHAT

9.45-12.15 PM

2 JAM 30 MIN

MATH 2

13 OKT

RABU

8.00-9.15 AM

1 JAM 15 MIN

PHYSICS 1

9.15-9.35 AM

20 MIN

REHAT

9.45-12.15 PM

2 JAM 30 MIN

PHYSICS 2

12.45-2.15 PM

1 JAM 30 MIN

PHYSICS 3

20 OKT

RABU

8.00-9.15 AM

1 JAM 15 MIN

CHEMISTRY 1

9.15-9.35 AM

20 MIN

REHAT

9.45-12.15 PM

2 JAM 30 MIN

CHEMISTRY 2

12.45-2.15 PM

1 JAM 30 MIN

CHEMISTRY 3

21 OKT

KHAMIS

8.00-9.15 AM

1 JAM 15 MIN

BIOLOGY 1

9.15-9.35 AM

20 MIN

REHAT

9.45-12.15 PM

2 JAM 30 MIN

BIOLOGY 2

12.45-2.15 PM

1 JAM 30 MIN

BIOLOGY 3

22 OKT

JUMAAT

8.00-9.15 AM

1 JAM 15 MIN

EST 1/PPA 1

9.15-9.35 AM

20 MIN

REHAT

9.45-10.45 PM

1 JAM

EST 2

9.45-12.15 PM

2 JAM 30 MIN

PPA 2